Superfit поема отговорност за детските крака и тяхното здравословно развитие. Ние сме пазарен лидер в европейския сектор на детските обувки, черпейки от десетилетия опит в разработването и производството на детски обувки. Нашият успех се дължи на факта, че нашите детски обувки са точно това: обувки, специално предназначени за деца. Нашите обувки се продават в над 40 страни. Именно поради тази причина имаме толкова високи стандарти за нашите детски обувки.

Изтеглете ръководството за родители

Изтегляне

Най-доброто качество за взискателните детски крачета
През 2011 г. тествахме нашите обувки в проучване сред лекари: 342 лекари и ортопеди от Германия, Австрия и Швейцария инспектираха нашите обувки. Резултатите? 98% дадоха най-високата оценка на superfit (по скала за оценка добър–умерен–лош). Tова e потвърждение на нашите стандарти за качество.

Но какво всъщност означава подходящо за децата качество, когато става дума за детски обувки? Лека подметка, мека и гъвкава опора за движение на крака, дишащи материали и висококачествена изработка.

Ние също работим в тясно сътрудничество с нашия партньор GORE-TEX, за да направим някои от нашите дизайни едновременно водоустойчиви и дишащи. В Superfit индивидуалността е във фокуса на всички наши действия. Поради това нашите обувки са специално проектирани за активни деца, тъй като те се нуждаят по-специални, удобни и здрави обувки. Какво по-добро от модерните детски обувки, предлагащи ежедневен комфорт? Нашата широка гама включва обувки и маратонки за малки деца, сандали, балерини, ботуши и чехли – има по нещо за всички момчета и момичета.

Като семеен бизнес ние отдаваме голямо значение на това бебета, малки деца, деца и тийнейджъри да получават правилните обувки и да намират радост в нашите обувки отново и отново. Поради това ние предлагаме само най-висококачествен дизайн, модерни цветове, най-добрите материали и високо ниво на комфорт.