Кога са полезни обувките за пълзене?
Обувките за пълзене имат смисъл особено за деца, които вече имат опит в пълзенето и все по-често правят първите си опити да стоят и да ходят. Чувствителните, деликатни детски крачета са защитени от удари, наранявания и студ, а нехлъзгащата се подметка осигурява добро сцепление при първите неравни стъпки.

Какво трябва да търсите при обувките за пълзене
Обувките за пълзене винаги трябва да имат особено мека и гъвкава подметка, за да може кракът на вашето дете да се развива добре. Гъвкавите обувки са подходящи както за закрито, така и за открито. Кожените обувки за пълзене са особено препоръчителни, тъй като те са дишащи и осигуряват особено приятен климат на краката.

Специалните характеристики на обувките за пълзене superfit
1. Мека и гъвкава подметка
Ултра-тънката и ултра-гъвкава подметка предлага защита, опора и достатъчна свобода на движение на краката на вашето бебе за естествено пълзене.

2. Внимателен подбор на материали
В superfit използваме висококачествени, меки кожи за нашите обувки за пълзене. Супер меките дъбени кожи без хром галят детските крачета и предлагат максимален комфорт - със или без чорапи. Знаете ли, че кожата е дишаща? Това гарантира приятен климат на краката, а кожата се адаптира перфектно към движенията на детското краче. В особено студените дни обувките за пълзене с нашата удобна плюшена подплата поддържат малките крачета приятни и топли.

3. Оптимално прилепване и лесно поставяне
Независимо дали се нахлузват или имат велкро закопчаване - едно е сигурно: обувките за пълзене трябва да са лесни за обуване, но въпреки това да осигуряват добра опора. Велкро закопчаването на обувките за пълзене superfit може да се отвори широко, което улеснява обуването им. В същото време той също така гарантира, че обувките могат да бъдат индивидуално регулирани спрямо крака.