Как можете да направите водоустойчива кожа?
Хидроизолационният спрей трябва да се напръска от оптимално разстояние 30 см. Това винаги трябва да се прави навън. След това оставете обувките да изсъхнат за около 15 минути. Когато хидроизолирате, внимавайте кожата да се навлажни леко и да не се образуват капчици. Тук важи златното правило: първо водоустойчив сперй, след това полирайте. Добра алтернатива на традиционните спрейове за хидроизолация е хидроизолационен лак, който може да се нанася, или хидроизолационна пяна. Страдащите от алергии и особено тези без балкон или тераса наистина оценяват тези алтернативи.

В момента на закупуване обувките GORE-TEX са снабдени с водоотблъскващо покритие, така че не е необходимо да правите водоустойчиви новите обувки.

Моля обърнете внимание:
Внимание: почистващите и/или хидроизолационните продукти могат да променят външния вид и усещането на външните материали. Моля, не забравяйте да тествате ефективността или продуктите за грижа първо на малка площ, преди да третирате цялата обувка. Не забравяйте да прочетете инструкциите за употреба на вашия продукт.